Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Har varit med freja! :D <3

Av wera - 22 mars 2009 20:28

Hallåhallå! :P idag har jag vart med freja o typ degat :P först så träffades vi typ 20 i tio o kollade på tv.sen typ gick vi ut o satt på/vid en skitstor skylt med reklam o åt chips :P sen typ gick vi hem till freja o åt lunch (vi åt köttfärslimpa) :D men jaja sen gick vi till gina tricot med hennes morsa o kollade på jeans. som tur va hittade hon (freja) några ganska fort

sen gick vi till bjöns trädgård (va nära på att skriva larssträgård) o typ såg några skitjobbiga ungar varav en gick i min klass förut :P haha hon skrev på bdb (bilddagboken) att hon hade åkt i den stor a rampen fast de hade hon inte :PPPPP hon ramlade tillockmed varje gång hon försökte åka i den lilla XD menmen! sen gick typ jag o freja tillbax till mig o kollade på nå skitsjukt program som typ handlade om nån präst o hans familj :P jaja sen så gick vi hem till freja o ritade lite o hade skoj :P men sen ringde min morsa o sa att jag skulle gå hem så jag typ gjorde det :O nu pallar jag inte skriva nått mer kanske skrivar mer senare :D


herrå puzz :D <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av wera - 12 april 2009 17:17

hejhej eh...jag vet inte vad jagf ska skriva eftersom jag vet att ingen ändå kommer läsa min blogg.... vet du hur man/om man kan ta bort sin blogg, va nära på att skriva sitt :P , menmjaja hlkgörjgskglhkrs <----  fick damp :) okeeeeeeeeeeeeeej , ...

Av wera - 26 mars 2009 14:07

heyheyhey! idag har jag typ mått illa så jag fick vara hemma (+freja is a fucking fuck för hon kommenterar inte mina inlägg) jaja jag har typ varit inne på facebook o kollat på tv.   jag hoppas jag kan göra något med freja elr karin imorrn för annars...

Av wera - 25 mars 2009 16:41

Heyheyhey! Nu är jag o freja hemma hos hennen... O_O jag borde nog skynda mig för hon måste kolla på minblogg. jag KANSKE skriver lite senare. :P    herrå puzz <3 :D ...

Av wera - 24 mars 2009 21:46

Heyheyhey! Idag har jag varit med freja på hennes handboll som jag typ ska börja på. :) Men jaja, de såg kul ut o jag kan inte vänta tills jag får börja :D  Efter det gick vi hemm till henneh o typ... degade... tror jag... jag kommer inte riktigt ihå...

Av wera - 23 mars 2009 20:26

heyheyhey! nu sitter jag framför datan igen o lyssnar på good charlotte. :P  jag har varit ute o köpt ett ritblock som är skitnice (på bilden är det en bild jag har ritat i mitt gammla block) . jag har oxå fått reda på att jag typ ska börja på frejas...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ weras blogg med Blogkeen
Följ weras blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se